Algemene voorwaarden van de overeenkomst

1. INSCHRIJVING

De overeenkomst tussen de student en de school is bindend vanaf het moment dat Axalingua de inschrijving bevestigt. Inschrijvingsformulier.

2. MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd om zelf in te kunnen schrijven is 16 jaar. Neem contact met ons op voor informatie over inschrijving van studenten onder deze leeftijd.

3. BEVESTIGING

Wanneer Axalingua de inschrijving ontvangt, zal de student een bevestiging ontvangen via e-mail of fax met de beschrijving van de opgegeven cursus.

4. BETALINGSBELEID

De student dient een aanbetaling te doen voor het voltooien van de inschrijving (details in punt nummer 5). De rest van het cursusgeld dient vooraf betaald te worden via een bankoverschrijving of op de eerste dag van de cursus met contant geld of met credit card. Alle betalingen moeten worden voldaan in euro's. Bankkosten met betrekking tot de overdracht zijn voor rekening van de student.

5. BORG

INTENSIEVE CURSUSSEN

Er is een aanbetaling als inschrijfgeld verplicht ten bedrage van 85 euro voor het voltooien van de inschrijving voor de intensieve cursussen. Dit bedrag is opgenomen in de cursus en zal worden verdisconteerd in de uiteindelijke prijs, hoewel alle overboekingskosten en andere bankkosten ten laste van de student zijn. De borg dient uiterlijk 20 dagen voor aanvang van de cursus te worden betaald.

Wanneer u een bevestiging van de inschrijving van Axalingua heeft ontvangen, dient u de aanbetaling over te maken aan:

  • Eigenaar: Juan Miguel Torreblanca Perles - Axalingua
  • Bank: UNICAJA
  • Adres: Carril de la Chupa nº 2, 29004 Málaga, Andalucía, España.
  • Rekeningnummer: 2103 2078 14 0010036402
  • IBAN: ES58 2103 2078 1400 1003 6402
  • BIC/SWIFT: UCJAES2M

Belangrijk

- Om een snellere service te bieden, stuur een kopie van de overschrijving op e-mail   naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per fax naar +34 952 731 089

- Geef a.u.b. duidelijk de naam van de student weer voor overschrijvingen.

- Alle bankkosten worden toegevoegd aan de totale prijs van de cursus.

6. PRIJZEN

De officiële prijzen worden gepubliceerd op de website www.axalingua.com en volgen het kalenderjaar. Prijzen

7. AANTAL STUDENTEN PER GROEP

Het maximum aantal studenten per groep is 8.

8. LESSEN

Een les is 55 minuten en kan in de ochtend of middag plaatsvinden. De definitieve lestijden zullen afhangen van academische of administratieve redenen.

Axalingua behoudt zich het recht voor om schema's of groepen te wijzigen waarbij ze de student ten minste 3 uur van te voren informeert over de wijziging.

9. DEELNAME AAN DE LESSEN

Axalingua is niet verantwoordelijk voor het niet bijwonen van de lessen om redenen van buitenaf en verplicht zich niet tot het wijzigen van de uren voor het inhalen van de gemiste lessen.

10. WIJZIGINGEN IN DE INSCHRIJVING

Alle wijzigingen die plaatsvinden na de inschrijving kosten 50 euro extra. Wijzigingen die gaan om het verminderen van het aantal gecontracteerde uren zijn niet onderworpen aan terugbetalingen of verminderingen in prijs. Er is geen sanctie voor het verhogen van het aantal lesuren. Wijzigingen in verband met accomodatie zullen ook 50 euro extra bedragen.

11. VERLENGINGEN

Eenmaal begonnen met de cursus, hebben studenten de mogelijkheid om de cursus te verlengen of een ander pakket te contracteren zonder extra kosten. Indien u het aantal uren wilt verlengen, neem dan contact op met onze medewerkers bij de receptie om te reserveren.

12. NIVEAU TEST

Studenten dienen een schriftelijke en mondelinge niveau test af te leggen voor aanvang van de cursus via internet of op de eerste dag van de cursus, voor inzage in hun niveau van het Spaans. Na afronding en correctie, zal het academisch hoofd een groep en tijdschema toewijzen.

13. VERZEKERING

Axalingua adviseert haar studenten een verzekering af te sluiten voor annulering, ziektekosten, repatriëring, ongevallen, schade aan derden en diefstal.

14. ACCOMMODATIE

APPARTAMENTEN

De student is verplicht een borg van 50 euro te betalen voor de overhandiging van de sleutels. Deze borg zal worden terugbetaald bij vertrek, op voorwaarde dat het appartement geen beschadigingen heeft, veroorzaakt door het misbruik ervan.

Extra reserveringen zonder een cursus van Axalingua kosten 50 euro extra per week.

De huur van het appartement is uitsluitend voor personen die zich hebben ingeschreven en gereserveerd bij Axalingua. Het is de student niet toegestaan om met iemand anders het appartement te delen (vrienden, familie, enz.). Het is ten strengste verboden om dieren te houden in de appartementen.

De aankomsttijd voor de appartementen is na 12.00 uur op zondag (of de eerste dag van het verblijf) en vertrektijd voor 12:00 van de laatste zaterdag (of de laatste dag van het verblijf). De appartementen zijn uitgerust met een wasmachine en gasfornuis (geen internet). De kosten van water en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs. Verwarmingskosten zijn niet inbegrepen.

LET OP: de appartementen zijn niet voorzien van verwarming. Leerlingen van de school kunnen een verplaatsbare kachel huren voor de prijs van 5 euro/dag.

De student is uiteindelijk verantwoordelijk voor het schoonhouden van het appartement. Als de school van oordeel is dat aan het einde of tijdens het verblijf, het appartement moet worden schoongemaakt, wordt de student 15 euro/uur in rekening gebracht voor het schoonmaken.

Axalingua is niet verantwoordelijk voor stroom- of water uitval, die zich kunnen voordoen tijdens het verblijf van de student.

ANDERE ACCOMODATIES

Indien de student wenst, kan Axalingua informatie verstrekken of het zoeken naar accomodatie op zich nemen alsook de uitvoering voor het boeken van een verblijf in een hotel (contact, bevestiging van beschikbaarheid, reserveren, betaling informatie, enz.). Deze inspanningen bedragen 60 euro, welk bedrag niet is inbegrepen in de prijs van de cursussen. De student is verantwoordelijk om dit bedrag te betalen als uiteindelijk de reservering van de accommodatie wordt gedaan en beheerd is door Axalingua.

Axalingua is niet verantwoordelijk voor de voorwaarden die worden gesteld door andere accommodaties waarmee de school samenwerkt. Voor het raadplegen van de voorwaarden van deze accommodaties verwijzen we u naar de websites van de betreffende accomodaties.

15. OPENINGSTIJDEN

De openingstijden van de school zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 14:00 en van 16.00 tot 21.00 uur. De student kan gebruikmaken van de faciliteiten, waaronder computers en gratis toegang tot het internet in genoemde tijd. De school zal gesloten zijn op alle nationale en lokale feestdagen.

16. VERPLICHTINGEN VAN DE STUDENT

De student is verantwoordelijk voor de keuze van de cursus die het best overeenkomt met zijn interesse en voor deelname aan de cursus. De student dient de lessen regelmatig te volgen en punctueel te zijn. Voor het definitieve certificaat van deelname, dient de student aan ten minste 80% van de gehele cursus hebben deelgenomen.

17. RECHTEN

Axalingua is niet verantwoordelijk voor enige schade of ongemak veroorzaakt door onbedoelde fouten die zich kunnen voordoen in de publicatie van haar producten zowel op papier als op deze website of in informatie verstrekt door derden. Axalingua behoudt zich het recht voor de inhoud en de prijzen van haar producten aan te passen na het informeren van de studenten die al een reservering of inschrijving hebben gedaan.

18. GEBRUIK VAN BEELDEN

Studenten machtigen Axalingua voor het nemen en verzamelen van individuele of collectieve beelden, zowel in de school en tijdens de viering van activiteiten georganiseerd door Axalingua, die kunnen worden gebruikt voor administratieve, academische, informatieve of promotionele doeleinden.

19. ANNULERINGEN

Kennisgeving van annulering moet schriftelijk worden ingediend per fax, e-mail of reguliere post. De datum vermeld op de kennisgeving wordt beschouwd als datum van annulering.

De 85 euro borg wordt onder geen enkele voorwaarde geretourneerd. De teruggave van de betalingen (met betrekking tot de lessen en accommodatie) voor aanvang van de cursus is als volgt:

30 dagen voor aanvang van de cursus. Teruggave 75% van het totaal.

15 dagen voor aanvang van de cursus. Teruggave 50% van het totaal.

7 dagen voor aanvang van de cursus. Teruggave 25% van het totaal.

3 dagen voor de aanvang van de cursus. Geen bedragen zullen worden gerestitueerd.

Eenmaal begonnen met het geselecteerde programma, heeft de student geen recht op volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het cursusgeld, accomodatie of andere diensten die Axalingua heeft verstrekt.

20. RECHT EN JURISDICTIE

De student / ouder / voogd doet uitdrukkelijk afstand van enige andere jurisdictie of de toepasselijke wetgeving die mogelijk in aanmerking komt, en onderwerpt zich aan het gewoonte recht van de Spaanse wetgeving en de jurisdictie van de rechtbanken van de stad Malaga (Spanje).

21. AANVAARDING VAN DE VOORWAARDEN

De student bevestigt het lezen van de algemene voorwaarden of voorwaarden van de dienst, en accepteert en stemt volledig en expliciet in, met alle bepalingen van de voorwaarden

22. DUUR VAN DEZE VOORWAARDEN

Deze algemene voorwaarden treden in werking vanaf 1 januari 2012.

More in this category: « Hoe inschrijven?
Login to post comments

Axalingua Language Center

logo_axalingua_2

Language Center :: Academia de Idiomas

 

AXALINGUA COLMENAR

Dirección: C/ Cura 2 :: 29170 :: Colmenar :: Málaga

Telf.: +0034 952 718 053

AXALINGUA CASABERMEJA

Dirección: C/ Arroyo Cantarranas s/n :: 29160 :: Casabermeja :: Málaga

Telf.: +0034 952 758 668

 

Email: info@axalingua.com

Horario Atención al público

Lunes a viernes: 16:00 a 21:00

 

 

Car rental

 

logo-helle-holis

15 % disscount in your car

Jouw account

Zoeken

Web 2.0

youtube facebook-80

Leden van...

patronato

Socio nº 2261

 

logoApta

APTA. Asociación para la promoción  turística de la Axarquía

 

asecol logo

 

Asociación de empresarios y profesionales de Colmenar

Axalingua colabora con...

uma-small

master-gestion-logo

 

master-gestion-logo-letras

Compromiso social

logo-molina-small

 

 

Axalingua colabora con la Fundación Molina Padilla de  Colmenar para ofrecer cursos gratuitos a los alumnos huérfanos de la localidad

 

Orfanato de Jesús y Candelaria

Patronato Fundación Molina Padilla

separador-blanco

 

 

In samenwerking met...

 

logo ceder_vectorizado EUROPA invierterural lidera UE feader_abajo

Derechos de autor Freepik

En Axalingua usamos imágenes de la empresa malagueña Freepik en muchos de nuestros carteles. Conócela mejor, merece la pena:

freepik

 

Colmenar

logo colmenarpro

Aviso legal / Condiciones de uso

Política de Cookies

Cursus Spaans Leer Spaans in Andalusië Cursus Spaans in Málaga Intensieve cursus Spaans Cursus Spaans in groep Cursus Spaans in la Axarquía Cursus handel Spaans 

Axarquía, Alcaucín, Puente don Manuel, Venta Baja, Alfarnate, Alfarnatejo, Algarrobo, Algarrobo Costa, Almáchar, Árchez, Arenas, Daimalos, Benamargosa, Benamocarra, Canillas del Aceituno, Canillas de Albaida, Colmenar, Comares, Los Gallegos, Los Hijanos, Partidos de las Cuevas, Cómpeta, Cútar, Salto del Negro, La Molina, La Zubia, El Borge, El Romo, Frigiliana, Iznate, Macharaviaya, Moclinejo, Nerja, Maro, Periana, Guaro, Mondrón, Rincón de la Victoria, Benagalbón, La Cala del Moral, Riogordo, Salares, Sayalonga, Corumbela, Sedella, Solano, Torrox, Totalán, Trapiche, Viñuela, Los Romanes

Andalucía, Alameda, Almogía, Antequera, Arroyo Coche, Casabermeja, Fuente de Piedra, Humilladero, Loja, Málaga, Mollina, Manilva, Villanueva de Algaidas, Villanueva de la Concepción, Villanueva del Rosario, Villanueva del Trabuco, Almería, Cádiz, Málaga, Huelva, Sevilla, Córdoba, Jaén, Almuñecar, Marbella, Jerez, Costa del sol, Costa Tropical, Costa de Almería, Costa de la Luz,

Utilizamos cookies propias y de terceros para personalizar su navegación en nuestra web y recopilar de forma anónima datos de navegación mediante Google Analytics. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de Cookies.

Acepto el uso de cookies de axalingua.com